Devil May Cry 5 se prodaja tudi za ceno 8.600$

Dandanes smo že navajeni, da naše priljubljene igre ne izidejo v samo eni verziji. Praktično vsak naslov poseduje vsaj še Deluxe verzijo, nekateri temu dodajo razne Gold ali pa Ultimate inačice in človek včasih sploh več ne ve, kaj naj kupi.

Prvak v dodatnemu zaračunavanju je zagotovo Ubisoft, ki mora za izdajo vseh verzij svojega naslova izdati pravo razpredelnico saj bi se drugače novopečeni kupec povsem zmedel. In ob pogledu v razpredelnico verjetno še vedno ni prepričan, kaj hudiča kupiti.

Morda pa mu bo kmalu lahko konkuriral založnik Capcom, ki trenutno dela na akcijski igri Devil May Cry 5, njihova Ultra Limited Edtion verzija igre pa se prodaja za okoli 8.600$.

Tako draga cenovna postavka vam bo v roke prinesla kopijo igre, škatlo, ki se lahko preoblikuje ter usnjeno jakno, ki jo nosi protagonist Dante. Oziroma, ki jo je nosil igralec, zaslužen za “motion capturing”.

Seveda lahko kupimo tudi inačico, kjer je jakna od junaka Nerota (7.176$ – obstaja verzija z raztrganim rokavom ali brez) ali pa bolj preprosto oblačilo junaka, s prav tako preprostim imenom V (5.741$).

Vsa ta oblačila izgledajo precej slaboritno a žal je cenovna postavka naravnost smešna, zadeve pa zaenkrat izven Japonske ni moč kupiti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime