GWENT: The Witcher Card Game dobil nov napovednik

Vsak, ki je kdaj zagnal Witcher 3, se je zagotovo izgubil v kvartopirski mini igri Gwent, ki je postala med igralci tako priljubljena, da se je razvijalec CD Projekt RED odločil zadevo izdati v povsem samostojni igri, imenovani GWENT: The Witcher Card Game.

Ta naj bi bila velika konkurenca Blizzardovem Hearthstonu a nikakor ni izšla iz bete. GWENT je v razvojni različici vztrajal eno leto, aprila letos pa se je razvijalec odločil zadevo povsem predelati in danes, 23. oktobra, naj bi končno dočakali polno različico.

“Med razvojem bete se nismo zavedali, da počasi plujemo stran od naše originalne ideje za Gwent igro. Medtem, ko smo se ukvarjali z dnevnimi posodobitvami, smo izgubili našo vizijo, ki nam je narekovala kaj je v igri dejansko zabavnega in unikatnega,” je povedal direktor Marcin Iwiński.

Igranje ni preveč komplicirano in je precej podobno mini igri, ki jo poznamo iz Witcher 3. Najprej izberemo svojo unikatno frakcijo in potem sestavimo kupček 25-ih kart. Te postavljamo v vrste kot so boj od blizu ali pa na daljavo, karte pa lahko pridobijo razne bonuse, glede na to kako jih razpostavimo. Tu je še voditelj frakcije, ki pridoda svoje unikatne sposobnosti v bitko.

Mimogrede,  GWENT: The Witcher Card Game ni ista zadeva kot Thronebreaker: The Witcher Tales. Oba si sicer delita mehanike vendar bo Thronebreaker polnopravna enoigralska RPG igra, ki pa prav tako izide že danes, 23. oktobra. Čas je, da se vrnemo v Witcher svet!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime