Sovjetska streljačina Atomic Heart izdala še en čudaški napovednik

Atomic Heart že od samega začetka navdušuje in bega s svojimi unikatnimi posnetki in slikami iz igre. Gre se za streljačino, ki se bo odvijala v Sovjetski eri, zagotovo največji poudarek pa je na posebnih in povsem čudaških nasprotnikih, čaka pa nas tudi zajetna merica neobičajnih orožij.

Razvijalec Mundfish nas tokrat popelje na ogled nesrečnice, ki je ujeta pod nenavadnim vodnim tunelom, po katerem plavajo ribe. Ženski je ime Baba Zina, vodna tvorba pa naj bi se imenovala Polymers. Punčaro je zadeva očitno ujela nepripravljeno saj lahko na tleh vidimo razsuto vsebino njene torbice, poleg tega pa se v ozadju premika neka čudaška figura.

Kakorkoli že, Atomic Heart zaenkrat še nima trdno napovedanega datuma izida, a glede na njihovo Steam stran, naj bi razvijalec špil izdal enkrat v 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!