Igralni posnetek Half-Life bete iz leta 1997

Serija Half-Life zagotovo velja za najbolj vplivne prvoosebne streljačine, ki so jih kadarkoli spočele človeške roke in čeprav tretjega dela verjetno en bomo uzrli nikoli, nam ne morejo vzeti toplih spominov na prva dva dela.

Prvi del je izšel leta 1998 in takrat naredil pravo eksplozijo med takratnimi streljači, ki so bili naravnost navdušeni nad zgodbo, umetno inteligenco nasprotnikov ter sestavo stopenj. Na YouTubu pa je včeraj uporabnik “NeoGamer” prikazal nekaj, česar zagotovo tudi najbolj navdušen igralec serije še ni videl. Gre se za beta verzijo Half-Life igre, ki kaže kar nekaj razlik v primerjavi s finalno različico. Kot je razvidno iz posnetka, orožja plavajo v zraku, nasprotniki so malce drugačni, zvočna kulisa pri streljanju pa je tudi slabša od končnega 1.0 izdelka.

A vseeno je zelo zanimivo videti, kako je izgledala še nedokončana igra morda najbolj vplivne streljanke v zgodovini. Mimogrede, skupina modderjev dela na predelavi Half-Life dema (Uplink), ki je izšel leta 1999 in vsebuje stvari, ki niso prispele v finalno različico.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime