Starlink: Battle for Atlas se prodaja kot za med

Ubisoftova zadnja igra Starlink: Battle for Atlas, ki je izšla samo za konzole se prodaja kot za med in večina od zaslužka prihaja prav na konzoli Nintendo Switch

Kar 82 odstotkov enot je bilo prodanih v Nintendo trgovini, medtem ko so na PS4 prodali samo 10% enot in na XB1 9%. Za tiste, ki ne veste zakaj se v igri gre vam lahko povemo, da je akcijska, znanstvena fantastika, ki si sposoja veliko dobrih elementov iz nekdaj preveč hvaljene a sedaj spodobne igre No Man’s Sky s to razliko, da žal ne moremo pristati na planete in da nima tako velikanske mape za raziskovanje. Res pa je, da vsebuje ogromno število nalog in vzelo vam bo kar nekaj časa, sploh če boste želeli narediti tudi vse stranske naloge, ki s časom postanejo malce ponavljajoče.

Starlink: Battle for Atlas ima nekaj ekskluzivnih predmetov za konzolo Nintendo Switch in prav zaradi tega se tam tudi najbolj prodaja.

Igro lahko kupite na vseh uradnih straneh najbolj znanih konzol za 80€ ali pa naročite fizično izdajo za iste denarce.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!