Hellgate: London vstal od mrtvih in se bo pojavil na Steamu

Tisti malce mlajših se morda ne spomnite igre Hellgate: London a šlo se je za akcijsko RPG igro, ki naj bi bila njega dni resna konkurenca sekljačini Diablo 2. Naslov je izšel leta 2007 in navkljub solidni grafični podobi ter niti ne najhujši igralnosti, preprosto ni uspel privleči dovolj velike zaloge igralcev, katerim je največje veselje sekanje demonske zalege.

Zaradi manjka igralcev je Hellgate nekaj let kasneje žalostno umrl povsod razen v Koreji. Tam je dosegel določen nivo popularnosti in korejski založnik HanbitSoft je leta 2010 odkupil pravice od originalnega razvijalca Flagship Studios. Leta 2011 je naslov ponovno uletel na trg kot “free-to-play” igra.

HanbitSoft je želel preko Steam Greenlighta v obliki Hellgate Global vrniti na zahodno obalo a mu to ni ravno spodletelo. Založnik se kljub neuspehu ni vdal in zato bo sedaj, štiri leta kasneje, zadeva vendarle prispela na Steam, z vključeno razširitvijo Tokyo 2.0.

Je morda končno napočil čas, da ta nesrečni naslov zares zaživi? Videli bomo odziv igričarske skupnosti, ko bo Hellgate postal na voljo za prenos 15. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime