Trine 4 uradno najavljen

Se zavedate, da kljub svoji igričarski kilometrini nikoli v življenju nisem pognal nobenega dela serije Trine? Navkljub sorazmerno dobrim ocenam kritikov, mi ta pisana in grafično impresivna platformščina nikoli ni našla pot na moj disk.

Kljub mojemu ignorantskemu odnosa do serije, se je le ta odlično prodajala, saj so presegli mejo 8 milijonov prodanih kopij. Zadnji del, ki je izšel leta 2015, je preklopil v čistokrvno 3D grafiko in zaradi tega ni bil ravno toplo sprejet med igralci a to očitno razvijalca Frozenbyte ni pretirano motilo, saj je včeraj pogumno najavil Trine 4: The Nightmare Prince.

Razvijalec pravi, da se je ogromno naučil od odziva oboževalcev franšize in da so se ponovno zagreli za serijo. Trine 4 bo izšel za PC, Xbox One, PlayStation 4 ter Nintendo Switch, novi del pa bo založil Modus Games. Žal več informacij ni znanih, pravijo pa, da bo kmalu prišlo tudi bolj uradno oznanilo, kjer bomo mogoče videli vsaj prvi napovednik ali slike.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!