Civilization 6 bomo lahko na konzoli Nintendo Switch igrali preko zaslona na dotik

Civilization 6 bo kmalu prispel tudi na najnovejšo Nintendovo konzolo in kmalu bomo to graditeljsko drogo lahko igrali na širokem razponu naprav, saj so nazadnje, to sicer leta tradicionalno PC igro, predelali tudi za Apple prenosne naprave kot so telefoni in tablice. V novem napovedniku nam tokrat razvijalec Firaxis Games prikazuje, kako bodo igralci kmalu lahko naslov preigravali tudi na Switchu in sicer bodo vse kontrole vezane na dotik. Nintendo of America je na socialno omrežje Twitter zapisal.

Poleg že naštetega so nam v napovedniku povedali, da bo moral vsak igralec na začetku izbrati svojo najljubšo civilizacijo in njenega vodjo. Čaka nas spet marsikakšna neprespana noč, saj smo se poprej lahko odtrgali od PC-ja in dejansko šli, zaradi Switchove prenosljivosti pa bomo presneto zadevo morali igrati še v postelji.

Civilitazion 6 bo na Nintendo Switch prispel 16. novembra.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!