Metro 2033 danes brezplačen

Dobra novica za tiste, ki ste oboževalci temačno atmosferičnih iger v ruskem post-apokaliptičnem okolju in vsaj enkrat zvrnete deci vodke ter zaženete legendarno igro STALKER. Založnik Deep Silver ter razvijalec 4A Games sta samo za danes povsem brezplačno ponudila svojo streljanko Metro 2033. To pomeni, da če si špil aktivirate danes na Steamu, bo vaš ostal za vedno!

V Metro 2033 igramo Artyoma, ki je bil vzgojen v temačni tunelih podzemne železnice Moskve. Skrivanje pred sončnimi žarki je nujno saj je Moskva v apokaliptičnem razsulu, če pa slučajno želimo prečkati njeno površino pa se moramo poslužiti posebne maske, kateri moramo menjavati filtre, zagotovo pa nam bo prav prišla tudi kakšna puška, za obrambo pred številnimi mutanti.

Metro 2033 je sicer izšel leta 2010 in prav ta originalna različica je trenutno brezplačna. Špil je leta 2014 prejel predelavo v obliki Redux, kasneje pa še nadaljevanje pod imenon Last Light. 4A Games trenutno pridno dela na tretjem delu Metro: Exodus, ki bo izšel 22. februarja 2019.

Svojo brezplačno kopijo si lahko pridobite na igrini Steam strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime