Vatikan razvil svojo verzijo igre Pokemon GO

Krščanska cerkev se že dolgo časa ukvarja z vprašanjem, kako privabiti današnjo mladino v njihovo vero ter kako jih izobraziti o vseh skrivnostih, ki nam jih ponuja Biblija. Huronski uspeh mobilne igre Pokemon GO je bil očitno dovolj velik in zanimiv, da je prišel v oči Vatikana zato so se odločili razviti prav svojo igro, le da bomo tu namesto Pokemonov zbirali razne pomembne svetnike iz krščanske zgodovine.

Tako kot v GO, se bomo v igri JC GO podali na ceste in okoliške parke in poskušali v svojo mrežo uloviti okoli stoječe religijske figure. Z njimi se ne bo potrebno bojevati, morali bomo samo odgovoriti na nekatera njihova vprašanja in že bodo postali ponosen član vaše ekipe.

V igri bomo imeli tudi tri statistike, kot so hrana, pijača ter vera, vse to pa bomo lahko povišali s pobiranjem okoli ležečih predmetov. JC GO bo celo vseboval mikrotransakcije a te bodo prišle v obliki dobrodelnih donacij, v zameno pa bomo dobili virtualno valuto “denario”.

JC GO je brezplačen in je trenutno na voljo samo v Španiji a bo kmalu prispel tudi v ostale dele sveta.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!