Layers of Fear 2 prihaja v 2019

Če ste morebiti ljubitelj grozljivk in nemara niste preigrali še igre Layers of Fear, vam lahko povem, da ste zamudili samo povprečno grozljivko. Igra, ki je izšla leta 2016, nas postavi v svilene copate umetnika, ki se postopoma utaplja v globočine svoje norosti, tja pa ga žene obsesija do dokončanja svoje največje umetnine.

Šlo se je za interaktivno grozljivko, kjer sicer ni bilo bojevanja in nekih posebnih monstrumov, je pa špil pričaral precej grozljivo atmosfero, predvsem zahvaljujoč unikatni stopnji svojih stopenj.

Dve leti po izidu izvirnika prihaja nadaljevanje, ki ga zopet razvija Bloober Team. Layers of Fear 2 naj bi izšel enkrat v letu 2019, glede na napovednik sodeč, pa bomo zopet igrali možaka, ki ima resne mentalne probleme, le da se bo tokrat šlo za igralca in ne za slikarja. Več informacij zaenkrat ni znanih, zato nam ostane samo ogled spodnjega napovednika.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!