Snapchat filtri sedaj na voljo za Twitch

Zagotovo ste si kdaj, ko ste sedeli pred računalnikom in gledali v svoje dolgočasne slike dejali: “hej, a ne bi bilo super kul, če bi lahko popularne Snapchat filtre uporabil tudi na svoji kameri, povezani na PC?”

No, če ste to res storili, potem imamo za vas dobre novice saj je Snapchat pravkar izdal aplikacijo Snap Camera, ta pa, uganili ste, prinese filtre kot je kazanje jezika in pasjih ušes na vsako kamero, povezano na PC. Popularna streamerska platforma Twitch je zadevo že uradno požegnala in tako se lahko kmalu veselite preobrazbe popularnih streamerjev, ki bodo sedaj na kameri kazali malce bolj humoristično podobo.

Te razne filtre lahko streamerji prilagodijo tudi samo na svoje zveste naročnike, izbirajo pa lahko med celo paleto takšnih dodatkov, ti pa so lahko obarvani v stilu iger kot so denimo Overwatch, League of Legends ali pa World of Warcraft.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!