Murderous Pursuits je zanimiva igra razreševanja umorov, trenutno na Steamu brezplačno

PvP igra Murderous Pursuits je vsekakor eden od bolj unikatnih večigralskih naslovov. Tu namreč ni streljanja ali pa bežanja pred pošastki, saj se udeležite zabave, na kateri dobite tarčo, katero ste primorani umoriti. Cilj naloge je ubiti drugega igralca a o njem ne veste nič in ga morate razločiti od celega morja okoli hodečih NPC-jev, ki jih vodi umetna inteligenca. A bodite pozorni, saj ste tudi vi tarča in lahko ob nepazljivosti hitro dobite nož med rebra.

Igra je izšla aprila a že od takrat se je konstanto borila z manjkom igralcev. Razvijalec se je zato odločil igro ponuditi za določen čas popolnoma brezplačno in če jo aktivirate na Steamu do ponedeljka, bo vaša ostala za vedno!

Brezplačna akcija je očitno uspela saj je igričarska baza narasla na kar 50.000 istočasnih igralcev medtem ko jo je prej preigravalo samo okoli 40 potencialnih morilcev. Murderous Pursuits si  lahko prenesete iz sledeče povezave, njena polna cena pa je dobrih 20€.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!