Po 7 letih Fnatic ponovno v finalu!

Evropska ekipa G2 je v soboto izgubila proti kitajski ekipi IG z rezultatom 3:0. Kljub čisti dominaciji kitajske ekipe, se G2 domov vrača z nasmehom na obrazu, saj so z nastopom v polfinalu presegli vsa pričakovanja svojih oboževalcev.

Danes zjutraj, ob 9.00 pa smo bili priča najpomembnejši tekmi v zgodovini med Evropo in ZDA. Oder je bil postavljen in čas je bil, da se kraljestvo Korejcev zruši in da v finale pride ena od ekip, ki ni samo striktno azijskega porekla. Na eni strani je stalo zadnje upanje ZDA zadnjih treh let, ekipa Cloud9, na drugi strani pa  popularni Fnatic, ki se ponašajo z naslovom zmagovalca prve sezone in po besedah mnogih so favoriti tudi tega turnirja.

Kljub vsemu “hypu” je Fnatic brez večjih problemov dominiral C9 z rezultatom 3:0 in si zagotovil drugi nastop v finalu, kar mu ni uspelo vse od prve sezone! Tam jih sedaj čaka kitajski velikan IG, katerega so v skupinskem delu že uspeli premagati z rezultatom 2:1.

Tako se nam naslednjo soboto obeta nepozabni spektakel! Obe ekipi sta v polfinalu s konkurenco praktično pometle in dokazale, da si zaslužita nastop v finalu! Slednje so bo zgodilo že 3. novembra ob okoli 8.30.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime