Fallout 76 dobil napovednik s pravimi igralci

Večigralska različica Fallout franšize se urno približuje zato se bomo počasi začeli utapljati v raznih napovednikih. Tokratni je odigran s pravimi in živimi igralci, spremlja pa ga vzdušni komad Wouldn’t it Be Nice od skupine Beach Boys.

V napovedniku vidimo prešerno nasmejano dečvo, ki se vrti v krogu ter zraven proži iz dveh 9mm pištol. Potem vidimo še dva možakarja, opremljena v Power Armor oklep, ki nasmejana streljata razne grdobe, sledi pa še sprehod skozi močvirje ter kampiranje ob ognju medtem ko se v ozadju celo prikaže pošastni Deathclaw.

Napovednik se zaključi z lepim pogledom na nuklearno eksplozijo, zraven pa v zrak vzleti nek tip zmaja, ki ga sam osebno v Fallout igrah še nisem zasledil.

Fallout 76 bo izšel 14. novembra, PC beta pa bo za prednaročnike na voljo že jutri, 30. oktobra. Svojo kopijo si lahko po znižani ceni pridobite na EIGRE.si.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!