Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry z novim igralnim napovednikom

Iger, ki bi ciljale predvsem na seks v naši preljubi igričarski primanjkuje. No, če ne štejemo nekih amaterskih izdelkov, je edina takšna prava serija Leisure Suit Larry, ki bo po dolgem času dobil nadaljevanje pod imenom Wet Dreams Don’t Dry.

Igra bo nosila izgled, ki bo spominjal na stare avanture, ki jih je včasih izdajal Lucas Arts. Tudi igranje bo podobno, saj bomo naš lik premikali s klikanje po lepo izrisanih scenah, ki jih bo v igri preko 30, včasih pa bo potrebno rešiti tudi kakšno uganko.

Naše glavno poslanstvo bo, da v svojo mrežo ujamemo čim več pripadnic nasprotnega spola. Za to se bomo poslužili aplikacije Timber, na kateri bomo poskušali dobiti čim višji rezultat. Naša ultimativna naloga bo, da dobimo žensko svojih sanj, ki nosi ime Faith.

Pohotni Larry bo izšel prav kmalu, saj ga bomo lahko preigravali že 7. novembra, spodaj pa vas čaka povsem nov, igralni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!