Oglejmo si finale turnirja LoL Worlds 2018 skupaj v Ljubljani!

Če kolikor toliko spremljate League of Legends e-šport tekmovanje, potem zagotovo veste, da nas v soboto, 3. novembra čaka legendarni obračun.

Prvič, po prvi sezoni, se je v finale namreč uvrstila evropska ekipa Fnatic, po robu pa se jim bo postavila kitajska ekipa Invictus Gaming. Končni obračun bo nekaj posebnega in navdušenje in “hype” sta zagotovo na vrhuncu. Dobili smo kar nekaj vprašanj, če bomo slučajno organizirali skupinski ogled in sedaj vam zadevo lahko končno uradno tudi pozitivno potrdimo!

Prenos v živo si bomo skupaj ogledali v Ljubljani in sicer na simpatični lokaciji ABC HUB. Prostor nam ni tuj saj smo si tam že ogledali prenos finala sedme sezone League of Legends, sedaj pa so nas zopet toplo sprejeli in nam ponudili udobna sedišča ter dva projektorja, na katerih bomo lahko spremljali finalni obračun in glasno podpirali naše favorite.

Ogled je popolnoma brezplačen, s sabo pa lahko prinesete kakšen prigrizek ter pijačo saj nas najverjetneje čaka dolg in napet dvoboj.

Da povzamemo: 3. novembra, v soboto ob 8.00 zjutraj, se vidimo v sobah ABC HUB na ogledu finalne tekme turnirja League of Legends Worlds 2018. V navigacijo vtipkajte sledeči naslov:

BTC City Ljubljana
Spodnja etaža Emporiuma
Letališka 3
1000 Ljubljana

Na sledeči povezavi lahko odkrijete še povezavo do dogodka na Facebooku.

Se vidimo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime