Oglejmo si finale turnirja LoL Worlds 2018 skupaj v Ljubljani!

Če kolikor toliko spremljate League of Legends e-šport tekmovanje, potem zagotovo veste, da nas v soboto, 3. novembra čaka legendarni obračun.

Prvič, po prvi sezoni, se je v finale namreč uvrstila evropska ekipa Fnatic, po robu pa se jim bo postavila kitajska ekipa Invictus Gaming. Končni obračun bo nekaj posebnega in navdušenje in “hype” sta zagotovo na vrhuncu. Dobili smo kar nekaj vprašanj, če bomo slučajno organizirali skupinski ogled in sedaj vam zadevo lahko končno uradno tudi pozitivno potrdimo!

Prenos v živo si bomo skupaj ogledali v Ljubljani in sicer na simpatični lokaciji ABC HUB. Prostor nam ni tuj saj smo si tam že ogledali prenos finala sedme sezone League of Legends, sedaj pa so nas zopet toplo sprejeli in nam ponudili udobna sedišča ter dva projektorja, na katerih bomo lahko spremljali finalni obračun in glasno podpirali naše favorite.

Ogled je popolnoma brezplačen, s sabo pa lahko prinesete kakšen prigrizek ter pijačo saj nas najverjetneje čaka dolg in napet dvoboj.

Da povzamemo: 3. novembra, v soboto ob 8.00 zjutraj, se vidimo v sobah ABC HUB na ogledu finalne tekme turnirja League of Legends Worlds 2018. V navigacijo vtipkajte sledeči naslov:

BTC City Ljubljana
Spodnja etaža Emporiuma
Letališka 3
1000 Ljubljana

Na sledeči povezavi lahko odkrijete še povezavo do dogodka na Facebooku.

Se vidimo!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!