YouTuber se je dokopal do verzije World of Warcraft: Classic pred uradnim izidom

Igralci popularne MMO igre World of Warcraft so že kar nekaj časa razočarani nad svojim poljubljenim večigralskim naslovom, saj je ta po mnenju mnogih postal preveč preprost in preveč prijazen do občasnih igralcev.

Zato je toliko bolj pričakovan projekt World of Warcraft: Classic, ki naj bi igro vrnil na same začetke, kjer je bil večji poudarek na druženju in sodelovanju med igralci. Demo te verzije naslova lahko pridobite z nakupom BlizzCon virtualne vstopnice, enemu YouTuberju pa je že uspelo celo priti v igro.

Možak, ki nosi ime Dodgy Kebaab, je za te namene ustvaril privatni strežnik, ki se ne poveže na Blizzardove storitve zato mu je onemogočeno izvajanje raznih skript kot so naloge ali pa gledanje NPC-jev ampak se je lahko samo sprehajal po mapi. A vseeno je storil grafično primerjavo med sodobno in Classic verzijo. Na posnetku lahko vidimo nove grafične učinke kot tudi spremembe v meniju, če pa vam lepotna preobrazba morda ne bo všeč, boste lahko s klikom na gumb “Classic”, podobo vrnili na stopnjo, kot je izgledala v izvirniku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime