Ark: Survival Evolved prihaja na Nintendo Switch 30. novembra

Še en velik naslov prihaja na priljubljeno konzolo Nintendo Switch in sicer bomo 30. novembra lahko začeli z igranjem Ark: Survival Evolved. Gre za preživetveno, peskovniško igro, ki jo igramo lahko sami ali skupaj s prijatelji. Poleg tega si lahko izdelujemo orožja in ostale predmete, gradimo stavbe, letimo, jahamo dinozavre in seveda najbolj zanimiva stvar, nagajamo ostalim igralcem po svetu. Na socialnem omrežju Twitter so razvijalci objavili napovednik, ki prikaže, kako bo zadeva izgledala na prenosni konzoli.

Za enkrat se še ne ve kako globoko bojo razvijalci posegli v denarnico vseh Nintendo Switch igralcev, si pa upamo trditi, da nas bodo obrali za polno ceno, ki bo znašala 60€.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime