Red Dead Redemption 2 za PC ni potrjen, je pa zato Farming Simulator 19

Včeraj nam je končno uspelo izdati recenzijo kavbojsko obarvane igre Red Dead Redemption 2 in kolikor je špil odličen, mu manjka ena velik adut in sicer zaenkrat ni na voljo PC verzije!

Da pa računalniškim kavbojem ta čas ne bo dolgčas, bo poskrbel razvijalec Giants Software, ki skrbi za kmetijsko simulacijo Farming Simulator. Ta je tudi v Sloveniji kar kar precej pričakovan naslov in letos bo ta izšel pod imenom Farming Simulator 19, čaka pa nas kar nekaj novih pridobitev kot jezdenje konjev ter nova kmetijska oprema, ki še ni bila do sedaj prisotna v seriji.

Špil si tako deli nekaj podobnosti z močno bolj popularnim Red Dead Redemption 2 in tega se zaveda tudi sam razvijalec. Zato so izdali nov napovednik, ki je stilistično obarvan identično kot RDR2, imenuje pa se Red Farm Redemption.

Igra bo izšla 20. novembra, svoj izvod pa si lahko po znižani ceni rezervirate na EIGRE.si.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!