5 norih podrobnosti, ki jih vsebuje Red Dead Redemption 2

Da je Red Dead Redemption 2 nekaj posebnega, ste lahko ugotovili po našem opisu, saj smo kljub manjšim nevšečnostim igri prilepili kar oceno 5/5.

Tako visoko cifro si je špil prislužil predvsem zaradi svojega živega sveta in predvsem nore stopnje podrobnosti, ki jih je razvijalec Rockstar v osmih letih razvoja uspel zapakirati v igro.

Poglejmo si nekaj najbolj zanimivih primerkov detajlov iz Red Dead Redemption 2.

Fizika predmetov

V igrah smo že navajeni na dokaj dobro fiziko in rušenje zidov in premikanje naokoliških zabojev niti ni nekaj posebnega. A RDR 2 gre stopničko višje, saj lahko denimo predmet, ki bi ga lahko pobrali, celo ujamemo v zraku. Spodnji posnetek pove več kot lahko samo besede.

 

Odiranje živali je skorajda preveč realistično

Če vas je morda impresionirala scena iz Game of Thrones, ko Tywin Lannister med pogovorom z Jamiejem precej realistično odira žival, boste navdušeni nad animacijami v Red Dead Redemption 2. Razen pri zajcih, kjer je zadeva precej brutalna.

 

Če koga ustrelite v vrat, bo ta počasi izkrvavel

V igrah smo sicer navajeni odstreliti dele telesa, osebno pa še nikoli nisem videl nekoga počasi izkrvaveti zaradi rane v vratu. Ni prijetno…

 

Efekti ognja so čudoviti

Ogenj, kot efekt, je zelo dobro izkoriščen v seriji Far Cry, RDR 2 pa formulo še malce nadgradi s postopnim razširjanjem plamena po nesrečnem trupelcu.

 

Zapuščena trupla počasi zgnijejo in se spremenijo v okostja

Tole očitno velja samo za pobite živali ampak če nesrečno zverino pustite ležati in se postopoma vračate na isto mesto, boste opazili postopno gnitje in na koncu popoln razpad telesca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime