Fallout 76 beta je imela precej težaven začetek

Včeraj je napočil dan, ko je beta igre Fallout 76 postala na voljo tudi PC in PlayStation 4 igralcem. Preizkus je bil na voljo samo za omejen čas in je bil namenjen ekskluzivno prednaročnikom zato so bili igralci kar nestrpni, da se končno podajo v večigralske vode prej primarno enoigralskega naslova.

Ker se je bila beta na voljo samo za omejen čas, je Bethesda omogočila igralcem, da si špil predčasno prenesejo na disk in bi tako ob odklepu, pustolovščin žejni prebivalci apokalipse, samo še zagnali igro. No, saj tako naj bi delovalo v teoriji saj si je razvijalec privoščil lep kiks.

Pičlo uro pred odklepom se je v “launcherju” pojavila posodobitev, ki ni naredila ničesar drugega kot pa izbrisala igro iz diska. Igralci so bili milo rečeno razjarjeni, saj se ne gre za ravno za majhen prenos in so bili primorani zopet prenesti okoli 45 GB podatkov. Nekateri, s šibkejšimi povezavami, tako sploh niso prišli v igro in Bethesda je danes podala uradno izjavo glede incidenta.

Opravičili so se igralcem, naslednja beta, ki se bo pripetila v četrtek, 1. novembra, pa bo tako posledično 4 ure daljša.

Mimogrede, fizično škatlo igre si lahko prednaročite na EIGRE.si, kjer si jo lahko trenutno pridobite po znižani ceni 58.99.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!