Fallout 76 beta je imela precej težaven začetek

Včeraj je napočil dan, ko je beta igre Fallout 76 postala na voljo tudi PC in PlayStation 4 igralcem. Preizkus je bil na voljo samo za omejen čas in je bil namenjen ekskluzivno prednaročnikom zato so bili igralci kar nestrpni, da se končno podajo v večigralske vode prej primarno enoigralskega naslova.

Ker se je bila beta na voljo samo za omejen čas, je Bethesda omogočila igralcem, da si špil predčasno prenesejo na disk in bi tako ob odklepu, pustolovščin žejni prebivalci apokalipse, samo še zagnali igro. No, saj tako naj bi delovalo v teoriji saj si je razvijalec privoščil lep kiks.

Pičlo uro pred odklepom se je v “launcherju” pojavila posodobitev, ki ni naredila ničesar drugega kot pa izbrisala igro iz diska. Igralci so bili milo rečeno razjarjeni, saj se ne gre za ravno za majhen prenos in so bili primorani zopet prenesti okoli 45 GB podatkov. Nekateri, s šibkejšimi povezavami, tako sploh niso prišli v igro in Bethesda je danes podala uradno izjavo glede incidenta.

Opravičili so se igralcem, naslednja beta, ki se bo pripetila v četrtek, 1. novembra, pa bo tako posledično 4 ure daljša.

Mimogrede, fizično škatlo igre si lahko prednaročite na EIGRE.si, kjer si jo lahko trenutno pridobite po znižani ceni 58.99.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime