MMO Shroud of the Avatar postal free-to-play

Shroud of the Avatar svoj navdih črpa iz legendarne Ultime Online in to dejstvo ni nič čudnega, saj za obema MMO-jema stoji ustvarjalec Richard Garriott. Njegov studio Portalarium je za Shroud of the Avatar leta 2013 preko Kickstarterja zbral vse skupaj kar 12 milijonov dolarjev za zagon projekta.

A igra se je od samega začetka borila za število igralcev in točne številke zaenkrat niti niso znane. Če pogledamo na Steam, je dotični MMO samo dvakrat do sedaj presegel 300 igralcev kar je za to sortni večigralski naslov preprosto nesprejemljivo. Obstaja tudi verzija igre, ki ni na voljo preko Steama in Garriott pravi, da se tam številke gibljejo v tisočih igralcih a seveda mu zaenkrat lahko verjamemo samo na besedo.

Kakorkoli že, Shroud of the Avatar bo sedaj postal brezplačen, kar pomeni da bodo sedaj igralci lahko trgovali, kupovali zemljo in dokončali zgodbo, brez da bi bili primorani v igro vložiti kakšen cent. Seveda bodo še vedno na voljo mikrotransakcije saj nekdo vendarle mora plačevati strežnike.

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues si lahko sedaj v brezplačni obliki prenesete na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime