Star Wars: The Old Republic ponuja prvi dve razširitvi, za omejen čas, popolnoma brezplačno

Razvijalec Bioware proslavlja obletnico morda najboljšega Star Wars naslova vseh časov, Knights of the Old Republic. V te namene so se odločili ponuditi prvi dve razširitvi za MMO igro The Old Republic popolnoma brezplačno.

Osnovna igra je že tako ali tako zastonjska, razširitvi pa bodo omogočali, da vaš karakter v zgodbi popeljete še dlje. Tako boste lahko svoj lik popeljali do 60. stopnje, zraven pa še izkusili vse različne zgodbe, ki vam jih pričarajo različni igralni karakterji.

Razširitev Rise of the Hutt Cartel je bila sicer prva za ta nekdaj precej popularen MMO naslov, igralcem pa omogoča obisk novega planeta Makeb, kjer vas bo bo pričakala nova zgodba, ki bo različna, glede na to za katero stran se boste potegovali. Shadow of the Revan ekspanzija pa bo odklenila dva nova planeta Rishi in Yavin 4 in bo nadaljevala zgodbo protagonista Revana, ki smo ga spoznali tudi v originalni igri Knights of the Old Republic.

Ko boste skozi to promocijo odklenili razširitvi, bodo vaše ostale za vedno. Vse kar morate storiti je da obiščete sledečo povezavo (prej seveda ustvarite svoj račun in se vanj prijavite) in vnesete sledečo kodo “REVANSFATE” (brez narekovajev). Čestitke, postali ste ponosni lastnik dveh novih dodatkov s klikom samo enega gumba!

Promocija se bo zaključila že jutri, 1. novembra zato pohitite z aktivacijo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime