Destiny 2 brezplačen za PC igralce!

Zagotovo ste že slišali za igro Destiny 2, ki je ob izidu igričarsko skupnost precej razdelila. Nekateri so jo oboževali, nekaterim pa se je zdelo, da preprosto ponuja premalo. Bungijeva streljanka je od izida pridobila kar nekaj posodobitev ter presneto dober dodatek The Forsaken, sedaj pa se je založnik Activision odločil PC inačico igre ponuditi povsem brezplačno.

Vse do 18. novembra imate tako čas, da Destiny 2 aktivirate na svojem računu, osnovna igra pa bo po aktivaciji vaša ostala za vedno! Seveda tu niso všteti DLC-ji a vseeno je to dobrodošla poteza založnika, ki želi naslov približati večjemu krogu ljudi.

Novi igralci bodo lahko tudi preizkusili novi Gambit večigralski način, ki bo potekal med 9. in 11. novembrom.

Vse kar morate storiti je, da obiščete sledečo povezavo in sledite navodilom. Za preigravanje boste potrebovali battle.net račun, če pa tega slučajno še nimate, boste primorani omogočiti tudi Blizzard SMS Protect.

Kaj še čakate, brž po svojo kopijo igre!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!