Skyblivion, mod ki bo prenesel Oblivion v Skyrimov pogon, dobil nov napovednik

Če slučajno še niste vedeli, že nekaj let modderji neumorno delajo na predelavi PRG igre The Elder Scrolls: Oblivion v pogon še vedno popularnega Skyrima.

Oblivion je sicer izšel leta 2006 in je med Elder Scrolls oboževalci morda še najmanj priljubljen a vseeno se gre za kvaliteten RPG naslov in je eden prvih, ki je v igre vpeljal mikrotransakcije (takrat je bil to Horse Armor DLC).

No, dovolj zgodovine, povejmo kaj o modu Skyblivion. Ekipa še vedno dela na predelavi, kjer morajo predelati vse lokacije, NPC-je ter naloge in imajo tako pred sabo še kar nekaj dela. Pravijo, da bodo decembra izdali ogromno posodobitev v obliki novega posnetka, ker pa je do takrat še kar nekaj časa, so za nestrpneže pripravili kratek napovednik, ki prikaže na čemu vse so delali vsa ta leta.

Napovednik ne kaže ravno nekih igralnih prizorov ampak bolj posnetke lokacij, datum izida pa seveda še vedno ni znan.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

  1. “je eden prvih, ki je v igre vpeljal mikrotransakcije (takrat je bil to Horse Armor DLC).” in so stvari popravili z enim izmed najboljših DLCjev predvsem v Elder Scrolls seriji, Shivering Isles.

    • Uf ja, Shivering Isles je bil zakon čeprav slišim, da tudi Skyrimovi DLC-ji niso slabi. Enkrat teh dni se moram spraviti preigravat vse Bethesdine DLC-je ker so baje vsi hudi, še posebej Fallout zadeve 🙂

      • Vsaj ponavadi so DLCji v igrah boljši od same igre 😀 Je pa res, da ponavadi do DLCjev oz. z DLCji dodajo veliko QOL stvari, ki so bile zelo zaželene.

        Seveda, pa sta tako story DLCja iz Skyrima kot tudi iz Fallout 4 full zabavna in priporočam preigravanje obeh.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime