Super Mario Odyssey je na emulatorju Yuzu skorajda popolnoma igralen

Yuzu je eden bolj posebnih emulatorjev. Kjer večina drugih poskuša na PC prenesti igre prejšnjih generacij konzol, se je Yuzu spravil kar na trenutno aktualen in še zelo prodajan Nintendo Switch. Čeprav je emulator v prvi verziji izšel šele letos, napreduje z bliskovito hitrostjo in po včerajšnji posodobitvi je pridobil pomembno zmago.

Yuzu sedaj lahko poganja Switchevo ekskluzivo Super Mario Odyssey skorajda povsem tekoče in brez napak, špil pa je dejansko sedaj mogoče na PC-ju preigrati od začetka do konca. Seveda je še vedno prisotnih nekaj grafičnih artefaktov in padcev sličic na sekundo a vseeno je špil, ki je še par mesecev nazaj komajda prišel v meni, trenutno popolnoma igralen.

Kakor je ta dosežek impresiven, ostaja vprašanje kako bo Yuzu poganjal ostale igre kot so Zelda: Breath of the Wild ali pa Super Smash Bros. Zavedajte se tudi, da boste za preigravanje potrebovali kar močan PC, kjer šteje predvsem močan procesor.

Tule so specifikacije, na katerih je bil ustvarjen spodnji posnetek:

  • Procesor: i7 8700k @5.0Ghz
  • Spomin: 16GB DDR4 3200Mhz RAM
  • Grafična kartica: GTX980TI 6GB

Če vam je projekt zanimiv in si ga želite preizkusiti tudi na svojem PC-ju, ga lahko prenesete na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!