Ubisoft cenzurira Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege je presenetljivo uspešna večigralska streljačina iz Ubisoftovih hlevov, ki ima kar nekaj pristašev tudi v Sloveniji. Sedaj se založnik pripravlja vstopiti tudi na azijski trg a pred tem, bo moral malce spremeniti svojo igro.

Azijski trg je precej bolj občutljiv na zadeve kot so kockanje ter hektolitri krvi zato bo Siege kmalu dobil malce spremenjeno podobo. Odstranjeni bodo “panchinkos” igralni avtomati, manj bo naokoliške krvi (ostala bo tista, kot posledica streljanja), spremenjene bodo ikone, umaknili pa bodo tudi vse namige na seksualno vsebino ter denimo poster, ki prikazuje lobanjo.

Ubisoft pravi, da nobena od teh sprememb ne bo vplivala na samo igralnost. Čeprav bi lahko azijska različica igre ostala ločena od drugega sveta, želi razvojna ekipa imeti samo eno verzijo naslova, saj jim bo to omogočalo hitrejše in lažje razvijanje posodobitev.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime