World of Warcraft: Classic bo izšel poleti 2019

Na letošnjem Blizzconu smo končno dobili uraden datum precej pričakovane igre World of Warcraft: Classic. Ta nas bo vrnila v bolj preproste čase najbolj znanega MMO-ja, ko špil ni vseboval še nobenih ekspanzij in so igralci več poudarka dajali na medsebojno druženje, sama osnovna igra pa je bila tudi precej težja.

Izvršni producent John Hight je na letošnjem odru razodel, da je razvojna ekipa  močno napredovala od prvotne verzije in da bodo igralci Classic lahko preigravali že poleti 2019. Za preigravanje bo dovolj samo ena naročnina, z njo pa boste lahko poganjali tako moderno verzijo z zadnjim dodatkom Battle for Azeroth ter tudi Classic inačico.

Tisti, ki si slučajno lastite virtualne vstopnice za Blizzcon, lahko že danes zaženete World of Warcraft: Classic demo in zagotovo se lahko kmalu veselimo novih igralnih posnetkov na YouTubu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!