Anthem dobil nov igralni posnetek, dolg skoraj eno uro

Med vso Blizzcon norijo, je potihem dvignil roko tudi razvijalec Bioware in izjavil: “hej, se spomnite nas in naše igre Anthem?”

Zato sta pred kamero stopila vodila producenta igre Ben Irving ter Mike Gamble ter povedala nekaj novih dejstev o temu naslovu, ki ga mnogi kličejo Destiny z malce boljšo zgodbo.

V Anthem se bomo lahko povezali s še štirimi drugimi igralci in se podali raziskovati zanimiv svet, kjer bo naše glavne oporišče postavljeno v trdnjavi Tardis, ta pa bo kipela z različnimi živimi in računalniško vodenimi liki. Čaka nas mešanica enoigralskih ter večigralskih elementov, kar naj bi nam omogočilo tudi spremljanje zgodbe v tem “deljenem” svetu.

Stopili bomo v Iron-Mansovske Javelin obleke kar nam bo omogočilo čuda posebnih sposobnosti, od letenja do streljanja in sposobnost preživetja eksplozij. Naše oklepne obleke bo moč tudi kostumizirati in jim dodati različna nova orožja ali pa spreje, da bomo izgledali v vsaki situaciji slaboritni in pripravljeni na vsako situacijo.

Anthem prihaja 22. februarja, pred tem (1. februarja) pa bomo dobili še demo a ta bo na voljo samo prednaročnikom ali pa tistim, ki so naročeni na servis EA Access.

Watch Anthem Developer Livestream featuring Lead Producers, Ben Irving and Mike Gamble. – #AnthemGame from anthemgame on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime