World of Warcraft popravek 8.2 nas bo popeljal v prestolnico Naga rase

Med tradicionalnim sejmom Blizzcon si je pot pod reflektorji izborila tudi, roko na srce, sedaj že res pošteno ostarel MMO World of Warcraft. Ta bo naslednje leto prejel posodobitev 8.2 Rise of Azshara , ta pa bo prinesla zvrhana mero dobrot.

Aliansa ter Horda bosta tudi v novem popravku še vedno pošteno skregani a tokrat jim bo štrene poskušala premešati še podvodna rasa Naga. Ta se bo prikazala iz globočin morja, vodila pa jih bo kraljica Azshara.

Poleg novih aktivnosti, ki smo jih že vajeni pri posodobitvah kot so denimo nove temnice, raidi in “Island Expeditions”, nas čaka tudi obisk povsem nove cone. Prvič se bodo igralci namreč lahko podali v samo prestolnico rase Naga, ta pa se imenuje Nazjatar. Tam bomo razkrili novo zgodbovno nit, ki nas bo popeljala do Eternal palače, ta pa bo služila tudi kot nov raid.

To pa ne bo edino novo območje, saj bomo obiskali tudi mesto Mechagon, v kateri prebiva rasa mehaničnih gnomov. Tu nas čaka ogromno robotov ter smrtonosnih pasti, vse to pa naj bi vodilo do druge “mega temnice”, ki bo vsebovala 8 šefov, na voljo pa bo ekskluzivno v Mythic težavnosti.

Razburljivo, kajne? Bere se zagotovo tako a pomembno je, da ste potrpežljivi. Kakor kaže bo posodobitev Rise of Azshara izšla šele pozno v 2019, kar zna biti celo poleti.

Do takrat pa vam ne preostane drugega kot dobri stari grind.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime