Antična igra iz leta 1992, Jill of the Jungle, trenutno brezplačna

Ste vedeli, da se je razvijalec Epic Games, ki ga današnja mladež pozna predvsem zahvaljujoč noro popularni igri Fortnite, nekoč imenoval Epic MegaGames? In ali ste vedeli, da so ravno oni, davnega leta 1992, izdali platformsko igro Jill of the Jungle?

Pred kratkim je na platformo GoG uletela trilogija Jill iger, te pa se po vrsti imenujejo: Jill of the Jungle, Jill Goes Underground in Jill Saves the Prince. Zakaj sedaj pišemo o neki prastari igri? Zato, ker je zadeva trenutno popolnoma brezplačna in glede na to, da GoG ni najavil nekega datuma konca akcije, zna ostati zastonjska za vedno.

Jill igre so… Stare. Ne moremo mimo močno zastarele podobe a vseeno je glede na brezplačnost tole zanimiv vpogled v zgodovino. Na GoG strani lahko najdete nekaj posnetkov iz naslova, koncept pa je dokaj preprost: Jill po Tarzanovsko premaguje ovire, se tepe ter skače preko džungelsko obarvanih nivojev, poleg tega pa ima še posebno moč, preko katere se lahko transformira v različne zveri.

Svoj izvod Jill iger si lahko priskrbite z aktivacijo na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!