Football Manager 2019 demo sedaj na voljo

Dobra novica za vse, ki ste sicer oboževalci nogometa, a vam “akcijski” vidik iger tipa FIFA 19 ni po godu. Takšni imate ponavadi raje menđerski del najbolj popularnega športa na svetu in ravno za vas je namenjena serija Football Manager.

Football Manager 19 je sicer že izšel 1. novembra a šele včeraj je za igro izšel tudi demo, ki si ga PC igralci lahko prenesete na Steamu. Ta vam bo omogočal preigravanje polovico sezone, če pa se odločite kasneje za nakup, se vam bodo shranjeni položaji prenesli tudi v polno igro.

Devetnajstka naj bi prinesla ogromne spremembe pri nastavitvi taktik ter treningov, prav tako pa je v serijo uradno prispela nemška Bundesliga.

Football Manager 19 vas bo sicer obral za 45,80€ v trgovini EIGRE.si, kar je precej nižja cena od tiste, ki jo od vas zahteva Steam.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime