Fortnite zaključil Halloween dogodek s spektakularno sekvenco

Vemo, da vas je ogromno, ki preprosto obožujete igro Fortnite in bi zadevo označili kot najboljšo stvar po namazanem kruhu. Hkrati vas je verjetno kar nekaj, ki špil preprosto sovražite saj se pojavi povsod, kamor se obrnete. A eni in drugi se zagotovo lahko strinjate v eni stvar: razvijalec Epic Games odlično skrbi za ta naslov in ravno po njihovi zaslugi ostaja svež in relevanten navkljub vsej konkurenci. Mislim, da je obstajal še en podoben špil, ki je včasih podiral rekorde a se sedaj ne spomnim imena. PURG? PUVG? Nima veze…

Včeraj se je zaključil Halloween dogodek in ta je končno razrešil skrivnost vijolične kocke, ki že dolgo straši po mapi in katero so nekateri ljubiteljsko poimenovali Kevin.

Kocke po novem ni več saj se je ta dvignila v zrak, se začela hitro vrteti okoli svoje osi, sledila pa je glasna eksplozija, ki je za trenutek oslepela vse prisotne v beli svetlobi. Presenečeni igralci so se nato znašli v nekem vorteksu energije, kjer so plavali po zraku in ob dotiku z metuljem so bili vrženi v spremenjeno Fortnite mapo.

Kjer so prej lebdeli otoki Leaky Lake (v zraku so se znašli kot posledica Kevina), je igralce sedaj pričakala razdrobljena talna podlaga Loot jezera, kjer se izrisujejo mavrice, na otočkih pa lahko odkrijemo kamnite tvorbe, podobne Stonehengu.

Kaj nas čaka v naslednji sezoni? Ne vemo, a upamo, da si bo Epic dal duška in pripravil še večja presenečenja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime