Farming Simulator 19 nam bo omogočal prevažanje mleka

Se zavedate, da je Farming Simulator serija ena najbolj igranih franšiz v Sloveniji, slabo pa ji ne gre niti v ostalih delih sveta. Čemu takšna popularnost igri, ki na prvi pogled izgleda povsem dolgočasna in nezanimiva?

Gre se za to, da vam Farming Simulator omogoči izpolnitev sanj kmetovanja saj je resnično delo precej naporno, medtem ko vam ždenje za monitorjem lahko pričara podoben občutek, le da vam izostanejo žuljaste roke. Ta simulacija je tudi odličen način za sprostitev, saj lahko malce za spremembo odklopite možgane in se prepustite lepotam narave ter kmetijske mehanizacije.

Ta bo v Farming Simulator 19 močno bolj zastopana, saj se bo v igro priključila tudi oprema podjetja John Deere. Dobili bomo njihove traktorje, kot tudi ostale priročne dele za obdelavo njiv, poln seznam si lahko preberete na spodnji sliki.

Poleg tega je razvijalec Giants Software prikazal nov napovednik, ki prikazuje transport mleka. Ta napovednik točno prikaže srž vseh Farming Simulator iger: preprosta, umirjena vožnja cisterne mleka skozi idilično pokrajino ob spremljavi umirjene glasbe. Perfektno.

Če se vam je slučajno zahotelo po fizični kopiji igre, jo lahko v Sloveniji v PC verziji kupite za petaka ceneje kot na Steamu. Farming Simulator 19 vsebuje še Collector’s Edtion inačico igre, kjer poleg igre prejmete še kapo z napisom ter celo miniaturni traktorček, ki vam zna lepo popestriti dnevno sobo. Ali pa štalo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime