Prihaja Pikachu & Eevee tematsko obarvan Nintendo Switch!

Zgornji naslov se mi v uho zadrl sodelavec Jure, ki je verjetno največji Pokémon navdušenec v Sloveniji. Najprej mi je tako navdušensko oznanil naslov, čemur je sledilo veselo poskakovanje iz nogo na nogo ter zmagoslavno dviganje rok v zrak.

A njegovo veselje je razumljivo saj bo 16. novembra izšla nova in težko pričakovana igra Pikachu & Eevee. ker se gre za precej velik naslov, se je Nintendo odločil, da poleg tega na svojo prenosno konzolo Switch nanese nove barvne odtenke. Tako bomo lahko kmalu lahko kupili Nintendo Switch, ki bo nosil barvno paleto igre Pikachu & Eevee, poleg tega pa bodo gor še zanimive ilustracije glavnih dveh junakov.

Vsak kontroler oz. Joy-con se bo ujemal z barvami protagonistov Pikachu & Eevee, zato bo en rumene in drugi svetlo rjave barve. Na konzoli bo prednaložena igra Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ali pa Pokémon: Let’s Go, Eevee!, za češnjico na torti pa prejmete še Poké Ball Plus, ki vam omogoča, da svojo priljubljeno zverinico vzamete s sabo na potep.

Zadeva je tako luškana, da smo se odločili ta skupek konzole ter igre pripeljati tudi v našo partnersko trgovino EIGRE.si po znižani ceni. Tako lahko že za 408€ prejmete Nintendo Switch Special Edition ter vse prej omenjene dobrote kot so prednaložena igra ter Poké Ball Plus. Po našem mnenju je to odlična cena, poleg tega pa boste novi Switch držali v roki že na dan izida.

Igra Pikachu & Eevee ter pripadajoče obarvan Nintendo Switch izideta 16. novembra 2018 in morda je ravno to naslov, ki bo Nintendovo prenosno napravo razširil tudi v Sloveniji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime