Prihaja Pikachu & Eevee tematsko obarvan Nintendo Switch!

Zgornji naslov se mi v uho zadrl sodelavec Jure, ki je verjetno največji Pokémon navdušenec v Sloveniji. Najprej mi je tako navdušensko oznanil naslov, čemur je sledilo veselo poskakovanje iz nogo na nogo ter zmagoslavno dviganje rok v zrak.

A njegovo veselje je razumljivo saj bo 16. novembra izšla nova in težko pričakovana igra Pikachu & Eevee. ker se gre za precej velik naslov, se je Nintendo odločil, da poleg tega na svojo prenosno konzolo Switch nanese nove barvne odtenke. Tako bomo lahko kmalu lahko kupili Nintendo Switch, ki bo nosil barvno paleto igre Pikachu & Eevee, poleg tega pa bodo gor še zanimive ilustracije glavnih dveh junakov.

Vsak kontroler oz. Joy-con se bo ujemal z barvami protagonistov Pikachu & Eevee, zato bo en rumene in drugi svetlo rjave barve. Na konzoli bo prednaložena igra Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ali pa Pokémon: Let’s Go, Eevee!, za češnjico na torti pa prejmete še Poké Ball Plus, ki vam omogoča, da svojo priljubljeno zverinico vzamete s sabo na potep.

Zadeva je tako luškana, da smo se odločili ta skupek konzole ter igre pripeljati tudi v našo partnersko trgovino EIGRE.si po znižani ceni. Tako lahko že za 408€ prejmete Nintendo Switch Special Edition ter vse prej omenjene dobrote kot so prednaložena igra ter Poké Ball Plus. Po našem mnenju je to odlična cena, poleg tega pa boste novi Switch držali v roki že na dan izida.

Igra Pikachu & Eevee ter pripadajoče obarvan Nintendo Switch izideta 16. novembra 2018 in morda je ravno to naslov, ki bo Nintendovo prenosno napravo razširil tudi v Sloveniji.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!