Ark: Survival Evolved ta teden brezplačen

Igra preživetja, kjer moramo skrbeti za vse naše potrebe, hkrati pa po glavi udariti kakšnega preveč pogumnega, titanskega dinozavra, Ark: Survival Evolved, bo do konca tedna moč preizkusiti brezplačno. Akcija se bo končala 13. novembra, med tem časom pa bo igra tudi znižana za 60%, na cenovno postavko 22€.

Dobrote pa se ne ustavijo samo pri vabljenju novih igralcev, saj bo danes prispela tudi največja razširitev do sedaj, ta pa nosi ime Extinction.

Dobili bomo nove nasprotnike kot so Titani, čaka pa nas še leteči Gasbag in Snow Owl ter ogenj bruhajoči Velonasaur. Najbolj zanimiva pridobitev bodo Cypodsi, to pa so kreature, ki jih bomo lahko ujeli ter prenašali okoli v inventarju kot denimo Pokemone.

Naše karakterje bo moč prenesti iz trenutnih strežnikov na tiste, na katerih je že nameščen Extincition, a to velja samo za like medtem ko predmeti ter udomačene živalce ne bo moč prenesti. Razvijalec Wildcard pravi, da bo Extinction postopoma omogočen na strežnikih in prosi za potrpežljivost, začeli pa naj bi najprej z ameriškimi ter evropskimi serverji.

Dovolj besedičenja, oglejmo si raje napovednik, ki bo zagotovo navdušil tako veterane kot deviške igralce, ki še nikoli niso izkusili krutega sveta Ark.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!