Ark: Survival Evolved ta teden brezplačen

Igra preživetja, kjer moramo skrbeti za vse naše potrebe, hkrati pa po glavi udariti kakšnega preveč pogumnega, titanskega dinozavra, Ark: Survival Evolved, bo do konca tedna moč preizkusiti brezplačno. Akcija se bo končala 13. novembra, med tem časom pa bo igra tudi znižana za 60%, na cenovno postavko 22€.

Dobrote pa se ne ustavijo samo pri vabljenju novih igralcev, saj bo danes prispela tudi največja razširitev do sedaj, ta pa nosi ime Extinction.

Dobili bomo nove nasprotnike kot so Titani, čaka pa nas še leteči Gasbag in Snow Owl ter ogenj bruhajoči Velonasaur. Najbolj zanimiva pridobitev bodo Cypodsi, to pa so kreature, ki jih bomo lahko ujeli ter prenašali okoli v inventarju kot denimo Pokemone.

Naše karakterje bo moč prenesti iz trenutnih strežnikov na tiste, na katerih je že nameščen Extincition, a to velja samo za like medtem ko predmeti ter udomačene živalce ne bo moč prenesti. Razvijalec Wildcard pravi, da bo Extinction postopoma omogočen na strežnikih in prosi za potrpežljivost, začeli pa naj bi najprej z ameriškimi ter evropskimi serverji.

Dovolj besedičenja, oglejmo si raje napovednik, ki bo zagotovo navdušil tako veterane kot deviške igralce, ki še nikoli niso izkusili krutega sveta Ark.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime