Path of Exile bo s prihodom PS4 različice decembra Blizzard-u povzročil novo nočno moro

Dobrih pet let po prvotnem izidu bo Path of Exile mesto najboljšega zastonjskega akcijskega RPG-ja branil tudi na Playstation 4 konzolah.

Dobrih par dni po Diablo 3 mobilnem debaklu so Grinding Gear, razvojni studio za uspešnico Path of Exile, oznanili decembrski izid na Playstation platformi. Igra je prvotno postala dosegljiva zgolj na osebnih računalnikih, a je lanskega avgusta luč sveta ugledala tudi na Xbox One konzoli. Po zaslugi Diablo 3 mobilne kontroverznosti je Path of Exile prav tako nedavno dobil val novih igralcev, nedvomno nezadovoljnih oboževalcev Blizzard-ove hudičeve sekaščine.

Časovni okvir PS4 izida je vsekakor zanimiv, saj bo igra isti mesec na dočakala tudi trenutno neimenovan večji dodatek – 3.5.0. Čeprav točnega datuma izida za konzole ni točno znan, so potrdili, da dodatek v decembru zraven osebnih računalnikov na voljo tudi na obeh konzolnih sistemih – PS4 in XOne.

Točen datum izida PS4 različice kot omenjeno še ni znan, si pa lahko že sedaj na dnu strani ogledate napovednik za novega člana Path of Exile družine.

Kljub precejšni starosti gre še vedno za eno najbolj popularnih akcijskih RPG sekaščin, ki jo vsake toliko časa razvijalci osvežijo s povsem zastonjskim dodajanjem vsebine. Path of Exile vsebuje prav tako enega najbolj igralcem prijaznih F2P sistemov, saj je celotna igra na voljo povsem zastonj, mikrotransakcije pa pripomorejo zgolj pri večanju shrambe ter pridobivanju vizualnih bonbončkov. Večji studii bi se vsekakor lahko kaj naučili iz njihovega sistema poslovanja, saj tudi mnogo let po izidu gre za zelo dobičkonosno in s strani igralcev zelo hvaljeno igro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime