PUBG prihaja na PlayStation 4

Battle Royale igra, Player Unknown’s Battlegrounds, je prisotna že na praktično vseh platformah, a PlayStation 4 igralci so bili ob vnosu besednega niza PUBG, soočeni z žalostnimi, praznimi rezultati. To se bo kmalu spremenilo, saj je pred kratkim potekla enoletna pogodba, zaradi katere je bil PUBG ekskluzivno zavezan samo Microsoftovi konzoli Xbox One.

Da bo PUBG uletel tudi na PlayStation 4 je bilo jasno že prej, saj so se na Sonyjevih strežnikih pojavile določene slike, ki jih je zvesta in pozornost skupnost zabeležila in tudi objavila na spletni strani psnprofiles.

Zanimivo je, da ima Microsoft za 10. november, ko se bo odvil njihov dogodek XO18, pripravljene velike novice ravno glede igre PUBG. Morda bo popularna Battle Royale streljačina še vedno držala določen nivo pripadnosti v obliki ekskluzivne mape, ki bo na voljo samo na Microsoftovi napravi? Bomo videli, jasno pa je, da se bo kmalu bitka med PUBG-jem ter Fortnitom prenesla tudi na Xbox One.

Medtem se je v PUBG pojavila zanimivost v obliki prepleta igre z filmom Suicide Squad, kar pomeni, da boste lahko sedaj vihteli orožja v obliki junakov Harley Quinn ter Joker. Je morda naključje, da ta dva junaka izvirata iz DC Universe medtem ko je imel Fortnite organiziran dogodek s Thanosom, kateri pa, kot vemo, pripada Marvelu?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime