Assassin’s Creed Odyssey: novemberska posodobitev bo prinesla kar nekaj novosti

Assassin’s Creed Odyssey je prvi iz franšize, ki ga lahko uvrstimo v RPG zvrst in ne sledi samo “hočem biti Witcher” ampak sledi svoji poti in glede na naš opis, je igri v tem uspelo.

Sedaj Odisejada dobiva že novembrsko posodobitev, ki bo prinesla kar nekaj novosti. Igralci bomo deležni novih nalog, kozmetike, stopnja karakterja pa se bo povečala na številko 70. Za vse modne navdušence je tu nova kozmetična opcija preoblačenja, ki bo Alexiosa ali Kassandro spremenila v pravi modni hit. Če ste bolj pustolovska oseba pa boste dobili nove naloge, ki vas bodo popeljale v Thermopylae, bolj natančno tam, kjer je stalo 300 Špartancev (pozabite film 300, to bo seveda boljše). Razvijalci so celo tako prijazni, da nam bodo to posodobitev ponudili popolnoma brezplačno.

Hvala Ubi, tako si ljubek, res! Nikoli več te ne pozabim.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!