Igraš igro FIFA 19? Bi si rad ogledal El Clásico v Madridu?

SPONZORIRANA OBJAVA

BetOnYourself predstavlja
Elzan Jusufi – FIFA 19 2vs2 TURNIR!
Glavna nagrada: ogled »El Clasica« na Santiago Bernabéu (potovanje, nočitev in karta za 2 osebi!)

02.12.2018 bo ozračje v ljubljanskem Koloseju zelo napeto, saj bo potekal prvi BetOnYourself FIFA 19 2vs2 turnir, z Elzanom Jusufijem in Andražom Šporarjem.

Na turnirju je prostora za 32 ekip (64 igralcev), ki bodo razporejene v 8 skupin. Katera ekipa bo uvrščena v katero skupino, se bo določilo z uradnim žrebom pred pričetkom tekmovanja. V prvem delu bodo tako ekipe igrale po principu »vsak z vsakim«, v osmino finala pa se bosta uvrstili dve najboljši ekipi iz vsake skupine. Od osmine finala in vse do finala bo tekmovanje potekalo na izpadanje. Dodatno se bo odigrala le tekma za tretje mesto.

Po koncu rednega dela tekmovanja bo sledila FINALNO-FINALNA tekma, kjer se bo zmagovalna skupina pomerila z Elzanom in Andražom Šporarjem za titulo najboljšega PS4 FIFA dua v Sloveniji.
V primeru, da »izzivalca« v FINALNO FINALNI tekmi premagata Elzana in Andraža Šporarja, bosta »izzivalca« deležna posebne nagrade. Ta naj trenutno še ostane skrivnost! 🙂

Po končani FINALNO-FINALNI tekmi bo sledila podelitev nagrad za 1., 2. in 3. mesto v rednem delu tekmovanja.

NAGRADE:
– Prvouvrščena ekipa prejme vstopnice za ogled El-Clasica na Santiago Bernabéu, potovanje in nočitev za 2 osebi
– Drugouvrščena ekipa prejme PlayStation 4.
– Tretjeuvrščena ekipa prejme novo igro FIFA 19.

ANIMACIJA GLEDALCEV
Na turnirju bo poleg tekmovanja potekal tudi pester spremljevalni program, v katerem se bodo gledalci med seboj lahko pomerili v igranju igre FIFA 19 na velikem platnu. Vsaka zmaga bo prinesla zanimivo simbolično nagrado! 🙂
Vsi gledalci bodo lahko sodelovali tudi v žrebu, kjer se bodo z malo sreče v igranju igre FIFA 19 na velikem platnu lahko pomerili z Elzanom in Andražom Šporarjem.
Za nepozabno atmosfero bo kot povezovalec programa skrbel eden in edini Dino Hajderović, Dinotti!

IGRANJE IGRE FIFA 19 ZA PRAVI DENAR!
Za tiste najbolj pogumne, ki pa zgolj z igranjem ne želite izgubljati časa, boste na BetOnYourself Station igro FIFA 19 lahko igrali za pravi denar!
Vprašanje je le, ali si upate.

PRAVILA ZA PRIJAVO
Vsaka ekipa, ki želi igrati na turnirju, se mora za sodelovanje obvezno prijaviti preko obrazca na spletni strani betonyourself.io. Ob prijavi je potrebno izpolniti zahtevane podatke in plačati prijavnino v znesku 10 EUR. Na turnirju lahko igrajo tudi mladoletni igralci (+16), vendar morajo za sodelovanje priložiti podpisano izjavo staršev. Selekcija ekip deluje brez predhodnih kvalifikacij, zgolj na način, »kdor prvi pride, prvi melje«.

Tako. Čakanja je konec! Čas je, da končno izvemo, kateri duo je najboljši v igranju FIFE v Sloveniji! Pohiti s prijavo in si zagotovi svoje mesto na turnirju!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime