V izdelavi je Breaking Bad film

Dobra novica za vse oboževalce Breaking Bad serije, ki je po petih sezonah svoj huronski uspeh zaključila leta 2013. Glede na govorice, ki so skorajda že praktično uradno potrjene, je v izdelavi povsem nov Breaking Bad film.

Za režisersko in producentsko krmilo naj bi spet stopil ustvarjalec serije Vince Gilligan, zgodba pa naj bi sledila “pobegu ugrabljenega človeka in njegovi nalogi za svobodo.” Če ste s tem pomislili na lik Jesseja ter igralca Aaron Paula, niste v manjšini. Ni še jasno, če se bo karizmatični igralec vrnil v svoji vlogi, vse pa verjetno zanima tudi, ali se bo Walter White zopet pojavil na malih zaslonih. Igralec Bryan Cranston je sicer v nedavnem intervjuju potrdil, da ga je ustvarjalec Gillian kontaktiral glede Breaking Bad projekta, ne ve pa še kako, če sploh, bo vpleten v novi film.

Produkcija naj bi se začela še ta mesec v New Mexicu, pri projektu pa naj bi sodelovala tudi izvršna producenta Mark Johnson in Melissa Bernstein, katera sta tudi podpisana pod serijo Better Call Saul, ta pa je pred kratkim bila obnovljena tudi za 5. sezono, katera bo izšla leta 2019.

Mi smo povsem navdušeni, da nas vrača ponoven izlet v deželo miroljubnega življenja ter preprodajanja drog, dokler pa ne dobimo več informacij, vas vabimo na ogled spodnjega videa, kjer igralca Bryan Cranston ter Aaron Paul na zabaven način prikažeta življenje po koncu tako vele uspešne serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime