Battlefield 5 ob izidu ne bo vseboval RTX grafičnih učinkov

Se zavedate, da nam v pisarni žalostno sameva grafična kartica NVIDIA RTX 2080Ti in samo čaka na svoj trenutek, da lahko stopi pod žaromete in pokaže vse svoje mišice? Naivno smo mislili, da je bo kmalu napočil njen čas slave, saj naj bi bila igra Battlefield 5 prva, ki bi tudi uradno podpirala napredne RTX grafične učinke. Žal pa se je založnik EA odločil, da je še malce prezgodaj, da bi zadevo spravili iz pečice in tako špil, vsaj ob izidu, ne bo podpiral teh grafičnih pridobitev.

Battlefield 5 je očitno za založnika kar velik zalogaj. Težko pričakovani battle royale način bo zamudil za kar debelega pol leta, sedaj pa so umaknili tudi RTX pridobitve in nekateri bi ta dva dejavnika označili kot glavna, zaradi katerih je bil špil sploh pričakovan.

Battlefield 5 je tehnično že izšel a tudi pri datumu izida je kar nekaj zmede.

Danes so svoj izvod lahko pognali vsi naročniki Premium Origin Accessa, medtem ko bodo naročniki normalnega PC in Xbox Origin Accessa danes prejeli samo deset urni preizkus igre. Tisti, ki si lastite Deluxe inačico naslova, boste dostop dobili 15. novembra, medtem ko boste tisti bolj potrpežljivi, svoj standardni izvod pognali 20. novembra.

Slednji datum bo obeleževal tudi dva meseca, odkar je uradno izšla serija grafičnih kartic RTX in kar malce žalostno je, da še sedaj nimamo naslova, ki bi izkoristil vse njene pritikline.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime