Black Desert Online: Xbox One Beta se je začela

Si lastite Microsoft-ovo konzolo Xbox One in ste si vedno želeli igranja enega najbolj popularnih MMORPGjev? No, želja se vam je pravkar uresničila, saj je Black Desert Online prišel v beta fazo na konzoli Xbox One

Odprta beta bo trajala vse do 12. novembra, tako da pohitite, če želite sami testirati ta zelo popularen MMORPG. Zagotavljamo vam lahko, da vas bo definitivno pritegnil zaradi grafične podobe, ki velja za eno najboljših v MMO žanru, zavedajte pa se, da se gre za korejski naslov… Torej, grind.

Igro si lahko prenesete iz Microsoft trgovine, ta vam bo na konzoli vzela približno 25GB, narediti boste morali račun s katerim se boste prijavili in tako se bo vaša pustolovščina začela.

Black Desert Online si lahko prenesete od tukaj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!