HITMAN 2 dobil izidni napovednik

Najbolj smrtonosen morilec na planetu, Agent 47, se vrača v drugi sezoni prenovljene serije HITMAN. Ta je skorajda bila pokopana, ko se je, po mnenju založnika Square Enix, prvi del prodal pod pričakovanji zato je sledil nenaden razhod z razvijalcem IO Interactive.

Ti so obdržali pravice do serije in se hitro priklopili novemu založniku, tokrat je to Warner Bros. Razvoj na projektu HITMAN 2 se je lahko nadaljeval in tako bomo 13. novembra dobili novo sezono priljubljenega, gologlavega morilca.

V HITMAN 2 bomo igralci dobili 6 novih območij, na vsakem od teh pa se bo potrebno odkrižati tarč na različno domisleke načine. Seveda ne bo umanjkala dobra doza preoblačenja, skrivanja trupel ter, če si tako zaželimo, streljanja.

Prihaja tudi prva naloga “Elusive Target”, ki nam bo naložila umoritev visoko profilne tarče. Trik je, da zadevo lahko poskusimo samo enkrat in če nam spodleti, naloge ne moremo poskusiti ponovno. V tokratni izmikajoči tarči bo nastopil igralec Sean Bean, ki je znan po temu, da je umrl v praktično vsakemu filmu zato ga lahko po novem ubijamo tudi v videoigrah.

Razvijalec je pripravil zanimivo anketo, kjer so igralci lahko glasovali, kakšen poseben predmet se bo pojavil v igri, s katerim bomo lahko umorili izmikajočo tarčo. Izbirali so lahko med Flash Granate Robot, Earphones Garrote in Explosive Pen. Na koncu je zmagalo eksplodirajoče pero in komaj čakamo, da ga bomo lahko preizkusili tudi v igri.

Saj veste, pero je močnejše od meča.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!