HITMAN 2 dobil izidni napovednik

Najbolj smrtonosen morilec na planetu, Agent 47, se vrača v drugi sezoni prenovljene serije HITMAN. Ta je skorajda bila pokopana, ko se je, po mnenju založnika Square Enix, prvi del prodal pod pričakovanji zato je sledil nenaden razhod z razvijalcem IO Interactive.

Ti so obdržali pravice do serije in se hitro priklopili novemu založniku, tokrat je to Warner Bros. Razvoj na projektu HITMAN 2 se je lahko nadaljeval in tako bomo 13. novembra dobili novo sezono priljubljenega, gologlavega morilca.

V HITMAN 2 bomo igralci dobili 6 novih območij, na vsakem od teh pa se bo potrebno odkrižati tarč na različno domisleke načine. Seveda ne bo umanjkala dobra doza preoblačenja, skrivanja trupel ter, če si tako zaželimo, streljanja.

Prihaja tudi prva naloga “Elusive Target”, ki nam bo naložila umoritev visoko profilne tarče. Trik je, da zadevo lahko poskusimo samo enkrat in če nam spodleti, naloge ne moremo poskusiti ponovno. V tokratni izmikajoči tarči bo nastopil igralec Sean Bean, ki je znan po temu, da je umrl v praktično vsakemu filmu zato ga lahko po novem ubijamo tudi v videoigrah.

Razvijalec je pripravil zanimivo anketo, kjer so igralci lahko glasovali, kakšen poseben predmet se bo pojavil v igri, s katerim bomo lahko umorili izmikajočo tarčo. Izbirali so lahko med Flash Granate Robot, Earphones Garrote in Explosive Pen. Na koncu je zmagalo eksplodirajoče pero in komaj čakamo, da ga bomo lahko preizkusili tudi v igri.

Saj veste, pero je močnejše od meča.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime