Jay and Silent Bob Get a Reboot film v izdelavi

Je res že minilo 17 let od zadnje avanture komičnega dua Jay and Silent Boba? Je, kajti leta 2001 je izšla komedija Jays and Silent Bob Strike Back in sedaj, po vseh teh letih, ju bomo lahko zopet videli v kinodvoranah.

Igralca Jason Mewes (Jay) ter Kevin Smith (Bob) sta sicer najprej načrtovala nadaljevanje ene druge komedije, Clerks 3, a igralec Jeff Anderson, ki bi moral uprizoriti ključni karakter Randall Gravesa, ni želel sodelovati pri projektu. Zato je bila naslednja logična postaja uprizoritev nadaljevanja dvojca, ki rada postavata pred trgovinami in prodajata sumljive substance.

Takole je povedal Kevin Smith na svojem podcastu Fat Man on Batman:

“Če se spomnite Jay and Silent Bob Strike Back, je bil to film, kjer je dvojec izvedel, da Hollywood dela film o njima, zato sta šla tja, da bi jim to namero preprečila. Jay and Silent Bob Reboot je popolnoma jebeno drugačen. Je dobesedno ponovno isti, jebeni film. Je film, ki se norčuje iz nadaljevanj in predelav medtem ko je sam oboje.”

Novi naslov naj bi vseboval isti humor, čeprav bosta naša dva glavna protagonista “bolj odrasla”. Smith je moral tudi dodobra prevetriti scenarij, saj je vseboval veliko norčevanj iz debelega Silent Boba. Sprememba scenarija je bila potrebna, saj je Smith dobil srčni napad in od takrat je izgubil ogromno kilogramov, zato se te šale ne bi dobro prenesle na veliki ekran.

Pred-produkcija naj bi štartala januarja, medtem ko naj bi se snemanje začelo že v februarju. Tako zna morda Jay and Silent Bob Get a Reboot iziti že v letu 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime