Farming Simulator 19 z novim garažnim napovednikom

Razvijalec GIANTS Software dobrih deset dni pred izidom težko pričakovane kmetijske simulacije Farming Simulator 19 zopet “podžiga” skupnost, tokrat z novim garažnim napovednikom, ki prikaže pester nabor tokratne kmetijske mehanizacije in novosti v zvezi s prilagajanjem posameznih strojev.

V Farming Simulator 19 se naj bi tako znašlo že preko 300 kosov kmetijske mašinerije od več kot 100 različnih znanih proizvajalcev. Razvijalec veliko stavi prav na znamko John Deere, ki je tokrat prvič vključena v Farming Simulator serijo, vključuje pa pester nabor najnovejših traktorjev, kombajnov in raznih priključkov. Velikega zanimanja med igralci pa je deležen tudi nov način prilagajanja posameznih vozil, saj ta omogoča popoln 360 stopinjski predogled vozila z izbranimi prilagoditvami oziroma dodatki pred samim nakupom.

Igra bo na voljo od 20. novembra letos za platforme PC, PlayStation 4 in Xbox One, za res nizko ceno pa ga lahko kupite na EIGRE.si.

Vaša reakcija na članek?

Matic Završnikhttps://hop.si
Ljubiteljski igralec in poznavalec videoiger, ki poleg nekaterih znanih naslovov, zelo rad odigram tudi kakšno kvalitetno indie igro.

Sveže objave

ManEater – Recenzija | Arkadna pošast iz globin!

Trend, ki je povsem preveč razširjen med igričarsko skupnostjo dandanes je, da že vsak s petimi minutami časa nekaj ur preživi v...

Protestniki v ZDA ropajo tudi trgovine z igrami – GameStop kljub temu ne zapira trgovin

Včeraj smo pisali o tem, da masovni protesti po ZDA med sabo skrivajo tudi ljudi, ki bi radi situacijo izkoristili za povzročanje...

YouTube streamer poskuša prepričati protestnike, da prevrnejo tovornjak

Protesti v ZDA so na ulice pripeljali vse sorte ljudi in zato tudi ni presenetljivo, da se je med njimi znašel tudi...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!