Just Cause 4 dobil nov napovednik

Serija Just Cause, katera bolj malo stavi na zgodbo in veliko več na preletavanje ogromne pokrajine, kjer poskušamo razstreliti vse kar leze in gre, bo izšla že čez slab mesec.

Zato se je razvijalec Square Enix odločil javnosti prikazati nov napovednik, ki je sicer adrenalinski in poln eksplozij a prikaže bore malo dejanskega igranja. Oziroma ga ne prikaže nič, a vseeno je zadeva zanima za ogled.

Spet bomo stopil v škornje možaka z imenom Rico Rodriguez, podal pa se bo v Solis, kjer bo poskušal razkriti resnico za očetovo smrtjo. Nasproti mu bo stala zlobna organizacija Black Hand, katero bo komadirala neusmiljena Gabriela.

Just Cause 4 bo poganjal APEX pogon, ta pa obljublja še bolj napredno grafično podobo od svojih predhodnikov in zadeva je bila že tam precej navdušujoča. Upamo, da bo APEX znal prepričljivo simulirati fizične učinke, saj bo špil izdatno uporabljal tornade, katere kažejo v praktično vsakemu napovedniku.

Just Cause 4 prihaja 4. decembra 2018.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!