Forza Horizon 4 dobiva prvo razširitev

Če ste pristaš dirkanja po prostranih planjavah Velike Britanije, potem zagotovo v svoji zbirki iger že posedujete dirkačino Forza Horizon 4. Če je še ne, odkrito povedano, ne vemo kaj čakate, saj se gre za odličnega predstavnika hitrostnega, štirikolestnega žanra.

Sedaj boste za svoje kurjenje gum dobili še več odprtega prostora, saj je bila včeraj napovedana prva razširitev, imenovana Fortune Island.

V dodatku bomo ovinke lovili na robu pečin, na obzorju se bodo izrisovale strele, hkrati pa bomo lovili skriti zaklad, ki bo tokrat prišel v obliki petih novih Ford vozil.

Če si boste zaželi preigravati Fortune Island, boste primorani v nakup tega skupka, kjer prejmemo obe razširitivi, ki bodo izšle za Forza Horizon 4. Če ste eden od srečnežev, ki si lasti Ultimate Edition verzijo igre, sta dodatka že vključena v vaš paket.

Fortune Island bo izšel 13. decembra za PC in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!