PUBG prihaja decembra na PlayStation 4

Player Unknown’s Battlegrounds, med brati poimenovana PUBG, bo že naslednji mesec prispela še na zadnjo neosvojeno konzolo (no, če ne štejemo Switcha) in sicer bomo to popularno Battle royale igro lahko sedaj preigravali tudi PlayStation 4 igralci.

7. decembra, torej leto po tem, ko je špil izšel na konzoli Xbox One, se bo bitka med igrami PUBG ter Fortnite preselila tudi na Sonyevo bojišče.  Prednaročniki boste prejeli ekskluzivno preobleko junaka Nathana Draka, ki ga poznamo iz serije Uncharted ter nahrbtnik junakinje Ellie iz igre The Last of Us. Nič kaj posebnega torejm a lep bombonček za oboževalce prej omenjenih, sicer enoigralskih iger, ki pa vsake toliko radi odigrajo tudi kakšen večigralski spopad.

Verzija za PlayStation 4 bo ob izidu vsebovala mape Erangel, Miramar ter Sanhok, sistem rangov ter seveda razne dosežke. Upajmo, da bo strojna optimiziranost boljša kot na Xbox One, ki, glede na pritožbe igralcev, ni ravno najboljša.

Sony je ob oznanitvi dodal še tale zanimiv napovednik, v katerem seveda ne umanjka vele-mogočna ponev.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!